|
dzisiaj: 28, wczoraj: 175
ogółem: 1 895 872
statystyki szczegółowe
Amator Rososz Leopoldów - Poraj Kraczewice 3:0 walkower
a nogi i tak po meczu bola :P
Pojedziemy was ! do składu wracają nasi podstawowi zawodnicy :) Bye bye Amatorro ! :)
Co Ty pier...?! Przecież podstawowy skład (poza jednym graczem) grał ostatnio z Wikingiem... Z taką grą to wszyscy mogą nas pojechać
dobrze że nie przyjechali, pierwsze zwyciestwo od roku
amator wygra
Hehe, żebyś się nie zdziwił :)
Po naszym dzisiejszym meczu z Górą mogę powiedzieć, że zdecydowanym faworytem jest Amator...
No to zapowiada się ciekawy mecz.
Jaki był wynik zaległego meczu trampkarzy Michów - Amator ??
Garbarnia pojedzie z wami jak z młodymi ziemniakami na wiosnę ! :)
Do aaa: albo masz kompleks Amatora, albo nie widziałeś jak tragicznie teraz gramy, żebyśmy kogoś jechali... Chciałbym zwycięstwa, ale to mało prawdopodobne.
0-6 dla Amatora !
Co ty pieprzysz idioto?! 5:3 dla Garbarni, wstawię później gole na stronę nieoficjalną Garbarni
garbarniakurow.futbolowo.pl/news,1648217 ,pierwsza-wygrana-w-sezonie.html
Czołem sztubaki !
dzisiejszy przepis będzie czymś na osłodę ostatniego wyniku.
Polecam każdemu kto potrzebuje na szybko smacznego placuszka ;)
Jabłkowa babka:
Składniki
5 jajek
1,5 szklanki mąki krupczatki
1 szklanka cukru
łyżekcza proszku do pieczenia
łyżeczka albo dwie wedle uznania cynamonu
cukier puder do posypania
1 kg jabłek
Etapy przygotowania
Jajka ubijamy, dodając szklankę cukru, mąkę oraz proszek do pieczenia. Ubijamy, aż do zmieszania składników i uzyskania jednakowej konsystencji. Obieramy jabłka i kroimy na kawałki, następnie rozrobioną masę wlewamy na tortownicę i dodajemy kawałki jabłka.
c.d.
Całość wkładamy do nagrzanego piekarnika. Ciasto pieczemy w temperaturze 120 stopni.
Wystarczy czekać i placek po wyjęciu można odrazu próbwować. Placek jest z jabłkami ale można przygotować go z innymi owocami np. śliwkami.
Szybki, smaczny i łatwy w przygotowaniu!
Czubków nie brakuje.
Łoj bidulki widzę że znów wam nie poszło .... tym razem tylko 5:3 - hm dajcie sobie spokój z piłką
Damy sobie spokój z piłką jak ryki zostaną stolicą Polski a na buksie będzie port marynarki wojennej.
Mmm dobre te przepisy :) Kret ma dobry smak heh
ŻENADA!!!!
Chłopie nie da się meczu wygrać jak sędzia wszystko gwizda dla jednych. Nawet zawodnicy z Kurowa się śmiali że takie jaja sędzia robi. Z jednej strony praktycznie co akcja to spalony a z drugiej strony żadnego i do tego czerwoną kartkę pokazuje Walaskowi. Sędziowie w każdej lidze to powinni w trampkarzach sędziować chociaż i tam było by to dla nich za dużo. Żenada..
KRET NADZIEWANY W MAJONEZIE:
1.Złapać kreta.
2.Ściągnąć skórę i naciągnąć na prawidła.
3.Wypatroszyć.
4.Tuszkę zamarynować w sosie z dżdżownic i odstawić w ciepłe miejsce na 24 godz żeby skruszał.
5.Garść świeżych pędraków sparzyć w temp. 75 stopni C.
6. Do pędraków dodać 2 zalężone wronie jaja, trochę niedźwiedziego czosnku oraz czerstwą bułkę namoczoną w syropie po solonych śledziach-wszystko dokładnie wymieszać.
7.Lekko cuchnącego kreta napełnić przygotowanym farszem.
8.Wstawić do piekarnika
9. Po 24 godz. włączyć piekarnik i piec nadzianego kreta w temp 135 stopni C przez 45 min+1
10. Podawać na ciepło polanego rzadkim majonezem.
11. Smacznego!
Kompletna 'amatorszczyzna', nie ma co, szkoda nawet gadać!
@Kibic: Chyba coś brałeś, bo sędzia nie gwizdał pod nas, poza tym nie wiem skąd Wasz viceprezes wyssał dwie nieprawidłowe wg niego bramki (nawet ta z rzekomego spalonego, po której była czerwona kartka była wg mnie prawidłowa). Co do spalonych, to kilka razy pokazał niepotrzebne spalone, ale nieraz też puszczał akcje mimo spalonych. Nie ma co narzekać, bo w tym sezonie naprawdę pojawiają się nieogarnięci sędziowie.